Πως να ερθετε

Η Θάσος είναι προσβάσιμη μόνο με πλοίο από δύο λιμάνια, τη Σκάλα Πρίνου και το Λιμένα (Θάσος), τα οποία εξυπηρετούνται από την Καβάλα και την Κεραμωτή αντίστοιχα στην ηπειρωτική χώρα.

Από Καβάλα

Το πλοίο από την Καβάλα φτάνει στη Σκάλα Πρίνου και το ταξίδι διαρκεί μια ώρα και ένα τέταρτο, με περίπου 5 δρομολόγια ημερησίως το καλοκαίρι. Όταν φτάσετε στη Σκάλα Πρίνου θα ταξιδέψετε με αυτοκίνητο ή με λεωφορείο για τα Λιμενάρια, τα οποία είναι 23 χιλιόμετρα απόσταση. Στρίψτε δεξιά στην περιφερειακή οδό στη Σκάλα Πρίνου και συνεχίστε στο τέλος του Πρίνου, Σκάλα Σωτήρος, Σκάλα Καλλιράχης, Σκάλα Μαριών και την Τρυπητή, μέχρι να φτάσετε στα Λιμενάρια. Στο κεντρικό σταυροδρόμι στρίβεται δεξιά και στο τέλος του δρόμου αριστερά, κατά μήκος της παραλίας. Το Anasa Thalassas είναι 350 μέτρα μακριά κατά μήκος αυτού του δρόμου.

Από Κεραμωτή

Από το λιμάνι της Κεραμωτής το πλοίο φτάνει στο Λιμένα(Θάσος), τη πρωτεύουσα της Θάσου. Η διάρκεια του ταξιδιού είναι περίπου 35 λεπτά και υπάρχουν τακτικά δρομολόγια, συνήθως κάθε μισή ώρα κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού. Από τον Λιμένα, με το αυτοκίνητο ή το λεωφορείο, στρίβετε δεξιά στην περιφερειακή οδό και ακολουθείτε τις πινακίδες για Πρίνο. Από εκεί, ακολουθείτε την ίδια διαδρομή με τις παραπάνω κατευθύνσεις (Καβάλα /Σκάλα Πρίνου).

Με αεροπλάνο

Το πλησιέστερο αεροδρόμιο στη Θάσο είναι το αεροδρόμιο της Καβάλας (αεροδρόμιο Μέγας Αλέξανδρος), το οποίο είναι κοντά στη Χρυσούπολη, μόλις 17χλμ από το λιμάνι της Κεραμωτής. Υπάρχουν καθημερινά δρομολόγια όλο το χρόνο προς την Αθήνα, και κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού φιλοξενεί πτήσεις τσάρτερ απ' όλη την Ευρώπη.

×

Sign up to keep in touch!

Be the first to hear about special offers and exclusive deals from Anasa Thalassas.

You can unsubscribe from email list at any time